Metode de plata

Skin Priority (skinpriority.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

1. Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

2. Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Datele pentru a efectua plata sunt:

SC RAFTUL BIO SRL

Bdul Dimitrie Cantemir 23, sector 4, Bucuresti

Nr Reg Comertului:J40/4588/2017 

CUI: 37325974

CONT RON: RO75 INGB 0000 9999 0675 0179


4. Plata cu cardul online - sigur si rapid

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro). 

Atentie: daca ati selectati aceasta optiune, va rugam sa asteptati intai confirmarea comenzii (pentru a ne asigura ca avem produsele pe stoc si vi le putem trimite). Confirmarea comenzii va fi facuta fie de un operator telefonic, fie direct pe email. 

Comanda va fi expediata catre dvs in momentul in care avem confirmarea procesatorului de plati.

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

banner euplatesc.ro