Despre noi

  SKINPRIORITY.RO - Bun venit in universul cosmeticelor naturale si organice!

Suntem pasionati de ceea ce facem! Selectam cu atentie doar acele produse cosmetice care sunt cu adevarat naturale si nu contin elemente care se acumuleaza in piele si pot pune in pericol sanatatea umana. Toate produsele comercializate de noi au garantia calitatii, a certificarii organice si a standardelor de calitate. Avem o gama varianta de mii de produse de la  cosmetice naturale ingrijire ten si corp, sampoane naturale, produse de machiaj mineral, sapunuri naturale, vopsele naturale par si pana la produse ecologice pentru curatenia casei si ingrijirea animalelor.

 

Produsele sunt calitativ superioare, intrucat contin in compozitie numai substante active: uleiuri pretioase pentru piele si par (argan cocos, migdale, etc), unturi delicate (shea, cacao, mango), ape florale fine (trandafir, albastrele) si uleiuri esentiale tamaduitoare.

 

Nu stii ce anume iti trebuie? Nu stii diferenta dintre „crema nutritiva” si „crema hidratanta”? Iti oferim cu cea mai mare placere consultanta personalizata, un plan de ingrijire naturala gratuit si recomandari de produse.

 

In plus, ca sa iti venim in ajutor, nu percepem comanda minima, expediem oriunde in maxim 1-2 zile lucratoare si iti oferim transport gratuit la comenzile de peste 200 RON.