Cum comand din afara Romaniei?

Bine ai venit la noi pe pagina. Chiar daca nu esti in Romania, iti putem trimite prin curier rapid coletul cu produsele mult dorite.

Mai jos iti explicam cum:

1. Preturile exprimate sunt in RON, conform legislatiei in vigoare. Dar, pentru a facilita o mai buna intelegere a preturilor, avem optiunea de a schimba moneda din RON in EUR. Pentru aceasta click pe simbolul EUR in dreapta sus.

2. adaugati produsele in cos si apasati pe butonul Trimite comanda.

3. Alegeti metoda de livrare: Shipment to Europe. Transportul costa 80 RON (aprox 18 eur), iar durata de livrare este de 4-6 zile lucratoare in functie de destinatia aleasa. Livram in tarile din cadrul Uniunii Europene respectiv: Austria, Belgia, Bulgaria,Croatia, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Spania, Anglia, Ungaria. 

4. La metoda de plata aveti doua variante:

1. plata cu cardul online prin Euplatesc.ro Aceasta optiune iti permite sa efectuezi rapid plata cu cardul tau direct la noi pe site. Atentie: comanda va fi expediata in momentul in care avem confirmarea platii. Puteti plati in orice moneda doriti, deoarece conversia se face automat. In functie de banca dvs este posibil sa rezulte taxe ulterioare ce rezulta din conversia schimbului valutar. Dupa ce ati completat datele, comanda se trimite automat si veti primi un email prin care puteti urmari in orice moment progresul comenzii si starea acesteia.

2. plata prin transfer bancar in contul nostru Euro: RO98INGB0000999904958563