Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Skin Priority (skinpriority.ro)

Numar notificare prelucrare date cu caracter personal: 24306/2013. Prelucrarea, notificata in scopul de reclama, marketing si publicitate, a fost inscrisa sub numarul 30504/2013 in registrul de evidenta de la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor Cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Site-ul Skin Priority (skinpriority.ro) este operat de societatea SC RAFTUL BIO SRL, cu sediul in Bulevardul DIMITRIE CANTEMIR, Nr. 23, Bloc 3, Scara 1, Etaj 5, Ap. 21, Sector 4, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/4588/2017 .

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Skin Priority (skinpriority.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Skin Priority (skinpriority.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Skin Priority (skinpriority.ro) si a tertilor cu care Skin Priority (skinpriority.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Skin Priority (skinpriority.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Skin Priority (skinpriority.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@skinpriority.ro  .