Poze Ulei esential de pin

 
 
Pin It


Ulei esential de pin

SKU: TV 73

Pret: 15 RON

Disponibil in stoc

Nu include taxa transport curier. Aceasta se afiseaza automat in momentul plasarii comenzii.

Originar din țările nordice precum Scoția, Rusia, Scandinavia și Austria, acest copac înalt poate ajunge la înalțimi de 40m. Uleiul esențial este obținut din acele de pin și este utilizat în industria cosmetică pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii. Numeroasele sale beneficii fac ca acesta să fie unul dintre cele mai importante uleiuri esențiale folosite în aromoterapie. Are o aromă fascinantă cu iz fin și proaspăt de lemn, fiind utilizat pe scară largă ca ulei de masaj și ulei de baie.  Folosit regulat în uleiul de masaj poate da claritate mentală, indepărtând anxietatea și tensiunea nervoasă.

INGREDIENTE: ABIES SIBIRICA NEEDLE OIL, LIMONENE.

100% NATURAL

Țara de origine: Rusia

 

Utilizare: Băi aromatice: 2-3 picături în cada de baie; masaj: se diluează 2-3 picături în 100 ml bază de ulei vegetal; pentru parfumarea încăperilor, soluțiilor de curățenie, șervetelor, așternurilor: 1-5 picături în 100 ml vaporizator sau spray pe bază de apă. 

0740.214.719 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00 - 18:00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Producator: Trio verde

Cod produs (SKU): TV 73


  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  

  

Categorii produse

  

  
  



  
  

  

Marturiile clientilor

 

Coletul a ajuns a doua zi de la comanda, produsele sunt bune, ii recomand...

Ana Maria Ivanescu - brasov

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
Solutionarea litigiilor
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
 
  
 
 Seturi cadou cosmetice naturale