Poze Ulei cocos organic, virgin (cosmetic si alimentar) - Trio Verde

  • Poze Ulei cocos organic, virgin (cosmetic si alimentar) - Trio Verde
  • Poze Ulei cocos organic, virgin (cosmetic si alimentar) - Trio Verde
  • Poze Ulei cocos organic, virgin (cosmetic si alimentar) - Trio Verde
 
 
Pin It


Ulei cocos organic, virgin (cosmetic si alimentar) - Trio Verde

Cod: TV 32

Pret: 21 RON

  pretul poate varia in functie de gramaj ulei cocos

 

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, nu include taxa transport curier. Aceasta se afiseaza automat in momentul plasarii comenzii.

Pentru uz cosmetic: Beneficiul uleiului de nucă de cocos pe piele este comparabil cu cel al uleiului mineral, fiind o soluţie naturală pentru prevenirea uscării şi exfolierii pielii. Conţine 90% grăsimi saturate, acid lauric, şi vitamina E fiind deosebit de apreciat pentru calităţile sale emoliente şi hidratante. Astfel, datorită proprietăţilor sale, acesta ajută la întârzierea apariţiei ridurilor, fiind benefic în prevenirea îmbătrânirii premature. De asemenea protejează firul de păr împotriva factorilor agresivi externi, menţinându-l sănătos şi conferindu-i strălucire. Masajul în mod regulat al capului cu ulei de nucă de cocos oferă un scalp curat şi hidratat, fiind folosit pe scară largă în subcontinentul indian. Locuitorii acestor țări aplică acest ulei pe păr zilnic, după baie.

Este un balsam excelent ce ajută la refacerea părului deteriorat, oferindu-i protecţia necesară.

Utilizare:

Pentru faţă şi corp: Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată şi se masează uşor pentru a ajuta absorbția uleiului.

Pentru păr: Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de şamponare.

 

Pentru uz alimentar: Uleiul de cocos ajută la întărirea sistemului imunitar deoarece conține lipide antimicrobiene, acid lauric, acid capric și acid caprilic, cu rol antifungic, antibacterian și antiviral. Ajută de asemenea la absorbția elementelor nutritive cum ar fi vitaminele, mineralele sau aminoacizii. Este benefic pentru funcțiile cerebrale, îmbunătățeste nivelul colesterolului din sânge și reduce riscurile apariției bolilor de inimă. Este indicat in curile de slăbire. 

 

INGREDIENTE: COCOS NUCIFERA OIL.

Țara de origine: Sri Lanka

ORGANIC , PRESAT LA RECE.

 

Recomandări:

Pentru uz alimentar:

  • 1. În cafea sau băuturi calde. Se adaugă o linguriță sau două în băutura fierbinte și se amestecă până când uleiul de nucă de cocos este topit.
  • 2. În smoothie-uri. Puteți adăuga cu ușurință o lingură de ulei de nucă de cocos în smoothie. Cel mai bine este să adăugați ulei de cocos topit.
  • 3. În batoane energizante home-made cu ciocolată.
  • 4. În copt sau prăjit. Dacă faceti brioșe, clătite sau pâine puteți înlocui untul sau uleiul obișnuit cu ulei de nucă de cocos Acesta poate fi înlocuit în cele mai multe rețete.
  • 5. Amestecat în iaurt. Preferabil este să topiți uleiul de cocos înainte de a-l adauga în  iaurt.
  • 6. Ca înlocuitor al untului. Puteți folosi uleiul de cocos pentru a face o glazură pe bază de unt pentru produsele de patiserie.  

Pentru uz cosmetic:

  • Este antibacterian și antifungic.
  • Oferă hidratare pielii și părului.
  • Hidratează mâinile uscate.
  • Nimic nu avanteajează mai mult o față uscată decât uleiul de cocos. Oferă strălucire (luminozitate) pomeților.
  • Are un miros extraordinar.
  • Balsam de păr. Aplicați o cantitate mică pe părul dvs, pieptănați și apoi prindeți într-un coc lejer.
  • Demachiant de ochi. Aplicați puțin ulei de cocos pe o dischetă demachiantă și ștergeti ușor.
  • Cremă hidratantă de corp. Crește hidratarea și reduce pierderea de apă a pielii uscate. Aplicat local, uleiul de cocos poate accelera vindecarea rănilor.
  • Curățarea feței. Frecați uleiul de cocos pe față și pe gât, apoi spălați folosind demachiantul d-voastră preferat.
  • Oferă strălucire părului. Aplicați o cantitate foarte mică de ulei pe vârfuri.
  • Pentru exfoliere. Topiți o cantitate de ulei de cocos în care adăugați puțin zahăr brun sau sare și amestecați bine.  


0740.214.719 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 09:00 - 18:00

 


Adauga un comentariu:

  •  

Produse similare


Ulei din samburi de struguri - este un ulei cu un puternic rol antioxidant,...
17 RON
Avocado este fructul arborelui cu acelaşi nume ( Persea gratissima ) din...
22 RON
Sâmburii de caise sunt surse bogate de vitamina E,...
18 RON
  
  
  

Categorii produse

  

  
  



  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  


  

Marturiile clientilor

 

Coletul a ajuns a doua zi de la comanda, produsele sunt bune, ii recomand...

Ana Maria Ivanescu - brasov

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
Solutionarea litigiilor
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
  
 
 Seturi cadou cosmetice naturale