Poze Ulei caise virgin, presat la rece

  • Poze Ulei caise virgin, presat la rece
  • Poze Ulei caise virgin, presat la rece
 
 
Pin It


Ulei caise virgin, presat la rece

Cod: TV 1

Pret: 18 RON

  pretul poate varia in functie de gramaj

 

Pretul include taxele, nu include taxa transport curier. Aceasta se afiseaza automat in momentul plasarii comenzii.

Sâmburii de caise sunt surse bogate de vitamina E, făcându-i un ingredient minunat in mentinerea sănătății si strălucirii pielii. Uleiul extras din sâmburele acestui fruct este folosit pe scară largă în produsele de ingrijire a frumusetii. În timpul procesului de extragere a uleiului, sâmburele este de obicei presat la rece, astfel încât acesta își păstrează toate proprietățile nutritive. Calitățile sale emoliente si hidratante impreună cu textura fină, fac ca acest ulei sa fie folosit ca bază pentru aproape toate produsele de îngrijire a copiilor.
Este recunoscut pentru conținutul său ridicat de vitamina E si vitamina A. Are propritatea de a penetra pielea fără a lăsa o senzație uleioasă.
Bogat in acizi grasi esențiali, cum ar fi acidul oleic și linoleic, uleiul de sâmburi de caise este ideal pentru a lupta impotriva imbătrânirii pielii, uscării si iritării acesteia. Astfel, pielea reușește să-și păstreze elasticitatea, suplețea si stralucirea.
În caz de arsuri minore și leziuni, aplicarea sa poate calma durerea și preveni o ușoară infecție. Poate fi un remediu bun dacă pielea dumneavoastră este afectată de probleme de orice fel, sau un simplu masaj cu acest ulei poate mentine si spori frumusețea tenului.

Hidratant * Antirid * Hranitor  * Restructurant * Tonic

0740.214.719 - Comenzi telefonice
Luni-Duminica, 09:00 - 18:00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale naturale, Cosmetice naturale romanesti

Producator: Trio verde

Cod produs (SKU): TV 1


Comentarii


  • mary / de mai mult de 1 an ArataAscunde

    Imi era frica initial sa ma dau cu ulei pe fata,d ar acum consider ca e mai bun si mai avantajos ca orice crema din comert, nu imi incarca fata, ma pot machia dupa si nu mai simt cum ma strange pielea


Produse similare


Cunoscut sub numele de “aurul verde al desertului”, uleiul de...
13 RON
Uleiul de jojoba este o ceara lichida extrasa din semintele de jojoba...
43 RON
Nucile de macadamia contin 72% ulei care, aplicat pe piele, actioneaza...
20 RON
  
  
  

Categorii produse

  

  
  



  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?





  


  

Marturiile clientilor

 

Comanda a ajuns repede, coletul miroasea a fresh si a lavanda dinainte sa il deschis. m-au surprins placut produsele, acum am plasat a doua comanda la...

Carla Constantinescu - Ploiesti

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
Solutionarea litigiilor
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
  
 
 Seturi cadou cosmetice naturale