Ingrediente naturale, Trio verde

Ordoneaza dupa:
Gramaj ulei cocos:
Pentru uz cosmetic : Beneficiul uleiului de nucă de cocos pe piele este...
21 RON
Bogat în acizi grasi esentiali si compusi nesaponificabili ( pentru o...
7 RON
BIO Astazi, expertii în frumusete considera apa de trandafir ca fiind...
22 RON
Untul de shea, cunoscut si sub numele de unt de karité, este extras din...
22 RON
Nucile de macadamia contin 72% ulei care, aplicat pe piele, actioneaza...
20 RON
Cunoscut sub numele de “aurul verde al desertului”, uleiul de argan este ext...
13 RON
După cum sugerează și numele, lemongrass are un miros asemănător lămâii, dar ar...
12 RON
Originar din țările nordice precum Scoția, Rusia, Scandinavia și Austria, ace...
15 RON
DESCRIERE PRODUS Provenit din Australia, din arborele de ceai se...
16 RON
Specifică zonei sud-mediteraneene, lavanda se găsește acum în majoritatea zon...
14 RON
Cultivate în mare parte a lumii în special în Italia și Israel, uleiul ese...
11 RON
DESCRIERE PRODUS În țări precum Spania și Italia, unde se găsesc din abun...
15 RON
  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!





  

  

Categorii produse

  


  
  


  
  

  

Marturiile clientilor

 

Comanda a ajuns repede, coletul miroasea a fresh si a lavanda dinainte sa il deschis. m-au surprins placut produsele, acum am plasat a doua comanda...

Carla Constantinescu - Ploiesti

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
 
Informatii utile
Termeni si conditii
Confidentialitate
Marturiile clientilor
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
Solutionarea litigiilor
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite